The Cocktail Party

Tavaszi bringaőrület hódít a sztárok körében is

Most, hogy végre itt a jó idő, nem csoda, hogy próbálunk minél több időt a szabadban tölteni. A téli lustálkodás után pedig jól esik egy kis mozgás is. Ezzel a hazai hírességek sincsenek másképp. Pataki Zita, Ónodi Eszter, Dukai Regina és Müller Attila is nyeregbe pattantak, hogy ezzel is „edzenek” a május 17-én rajtoló Visegrádi 4-ek kerékpár-maratonra és az egész hétvégén át tartó WestEnd Bringa Weekend programjaira.

Bringa_weekend-20.jpg

A biciklizés tipikusan olyan sport, amely közben élvezhetjük a természetet, a friss levegőt, és, ha izgalmas útvonalakat választunk még fárasztó, vagy éppen szórakoztató is lehet. Szerencsére nem kell mindig magunknak bajlódni az útvonaltervezéssel, hiszen a tavaszi és nyári időszak számos nagyszerű bringás programot kínál számunkra. A hétvégén megrendezésre kerülő Visegrádi 4-ek kerékpár-maraton a 4 ország összefogásának jelképeként egészen Krakkóig tartó, 533 km-es tekerés lehetőségét tartogatja a kikapcsolódni és sportolni vágyóknak.

Bringa_weekend-30.jpg

Ónodi Eszter már régi biciklis, egyszer majdnem körbetekerte a Balatont, de gyermekének érkezése akkor közbeszólt. Egyébként imád bicajozni, de nem vállalkozna hasonló megmérettetésre, ugyanis maximum 50 km a “napi adagja”. A május 17-én, pénteken rajtoló futam háziasszonyaként aktív szerepet vállalt, ő indítja majd a rajtot.

„Hú, ezekre a bringákra már teljes védőfelszerelés kell!” – nevetett Pataki Zita, mikor meglátta a csodajárgányokat. „Nagyon szuperek ezek a kerékpárok, igazi kihívás lehet egykerekűn egyensúlyozni, de ahogy látom, Müller Attilának remekül megy. Én ugyan nem próbáltam ki, de biztonságos távolságból csodálni is igazán élvezetes.” – tette hozzá az időjós, akihez olyannyira közel áll a biciklizés, hogy a párjával heti kétszer is körbekerekezi a Velencei-tavat. Nemrégiben egy kellemetlen meglepetés is érte: kilopták a kerékpárja egyik kerekét.

Bringa_weekend-27.jpg

„Vagány csajszinak tartom magam, az egész családom rendszeresen bringázik, kiemelve a csapatból az anyukámat, akiben igazi kerékpáros vér folyik. Szerintem még az El Caminonak is simán nekivágna két keréken.” – mesélte lelkesen Dukai Regina, akit teljesen kikapcsolt a bicajozás, már csak egy kis pörgős zenét hiányolt az attrakciókhoz.

Bringa_weekend-24.jpg

Müller Attila igazi extrémsport kedvelő, régen biciklis futárként is dolgozott. A Cross Country sem áll távol tőle, sőt az egykerekűzés is remekül megy neki. „ Persze sokszor összetörtem már magam, ez elkerülhetetlen ilyenkor. Imádok kerekezni, Budaörsön van is egy amatőr klub, idén úgy néz ki, versenyezni is megyek az egyesület színeiben” – mondta a színész-műsorvezető, aki most is kihasználta a lehetőséget és végiglovagolta az extrém paripákat. 

Bringa_weekend-35.jpg

A hétvégét számtalan bicajos program színesíti majd a bevásárlóközpontban, hiszen a Visegrádi 4-ek kerékpár-maraton rajtja mellett családi programokkal, extrém bemutatókkal, bringa szépségversennyel, kerékpár árveréssel, koncertekkel és a “kergebringák” kiállításával is várják majd az érdeklődőket.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!