The Cocktail Party

8 ok, amiért Ian Somerhalder lenne a tökéletes Mr. Grey

Már régóta folynak a találgatások, hogy ki fogja alakítani az elmúlt év legnagyobb sikerkönyv trilógiájának, a Szürke 50 árnyalatának férfi főszereplőjét. Christian Grey szerepéért komoly harcok folynak, rengeteg név felmerül, többek között Ian Somerhalder-é is. Most összegyűjtöttünk 8 okot, hogy miért gondoljuk, hogy ő alakítaná a leghitelesebben a szexi milliárdos Uralkodó szerepét.

1. Állandóan a szerepről és a Szürke 50 árnyalatáról beszél! Sokan a szerepre jelöltek közül soha nem is nyilatkoztak arról, hogy hogyan érinti őket a felkérés, vagy hogy szeretnék-e megkapni a szerepet. Ian ezzel szemben több nyilatkozatában is megemlítette már, hogy mekkora megtiszteltetés  lenne számára Christiant játszani, és mindig örömmel fogadja a riporterek állandó kérdezősködését a filmmel kapcsolatban.
ian-somerhalder.jpg

2. Volt már dolga fiatalabb nőkkel. Ugyan a Vámpírnaplók című sorozatban egy majd’ 170 éves vámpírt alakít,  a valójában 34 éves színész szívesen randevúzik nála jóval fiatalabb hölgyekkel. Legutóbbi barátnője Nina Dobrev több, mint 10 évvel volt fiatalabb nála!

media--image-11227-article-ajust_930_1.jpg

3. Olvasta a könyvet. Többen a jelöltek közül bevallották, hogy még nem is olvasták a könyvet, majd ha őket választják, akkor megteszik. Ezzel szemben Ian, ahogy megkapta ex-barátnőjétől, Nina Dobrev-től az erotikus regény azonnal nekiállt és minden adódó alkalommal elmondja nyilatkozataiban, hogy mennyire rajong érte. 

4. Ian is komoly üzletember. Christian Grey egy hatalmas multi vállalat alapítója és igazgatójaként szerepel a könyvben, ez pedig egyáltalán nem áll messze Ian Somerhaldertől, ugyanis a színész egy saját alapítványba kezdett Ian Somerhalder Foundation névvel, melynek a legfőbb szándéka, hogy tudatosabbá tegye a környezetvédelem fontosságát a fiatalok számára.

ian-somerhalder_4.jpg

5. Jól néz ki félmeztelenül. Ehhez igazából nem nagyon van mit hozzáfűzni, de tény, hogy ez biztos előnyt jelent számár egy olyan filmben ahol a jelenetek túlnyomó részében minimum félmeztelen. 

003ccj.jpg

6. Jól áll neki az öltöny is. A félmeztelen jeleneteken kívül Christian Grey legtöbbször öltönyt visel, ezért fontos, hogy az őt alakító szívtiprón is úgy nézzen ki, mintha rá öntötték volna. Iant sokszor láthatjuk elegánsan az alapítványával kapcsolatos megjelenésein és biztosan állíthatjuk, hogy ebben a pontban is megállná a helyét, ha rá esne a választás. 

ian.jpg

7. Nincsen korábbi nagy filmes karrierje. Sokszor érhet valakit olyan hátrány karrierje során, hogy egy korábbi alakítása annyira megragadt a nézők fejében, hogy már nem vagy csak nagyon nehezen tudnak elvonatkoztatni tőle. Egy ilyen szerep árnyékából nagyon nehéz kimászni, de szerencsére Ian még nem kapta meg élete szerepét, leginkább sorozatokban találkozhattunk vele. Talán itt az ideje, hogy a szupersztárok közé lépjen Christian szerepével? 

vampire_diaries_s2_004.jpg

8. Megvan benne az a plusz kisugárzás amiért nők milliói odavannak Christian Grey-ért. Akik olvasták a könyvet pontosan tudja, hogy Christiannak van egy rejtélyes és misztikus kisugárzása, ami miatt ennyire népszerűvé vált karaktere. Sokak szerint Ian-ban is meg van az a rossz fiús, huncut tekintet, amitől ő válhatna a tökéletes Mr. Grey-é.

Ian Somerhalder InStyle Man magazine Photoshoot 2012-000.jpg

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!