The Cocktail Party

2014-es tavaszi sminktrendek egyenesen a kifutókról

Bár még előttünk van egy hidegnek ígérkező ősz, és egy még fázósabb tél, azért a nagy divatmárkák legújabb, 2014-es tavaszi-nyári kollekciói már most egy kis napfényt csempészhetnek mindennapjainkba. Nincs más dolgunk, mint ellesni egyenesen a kifutókról a legújabb sminktrendeket, és, ha úgy érezzük, hogy túlságosan is belesüppednénk a szürke hétköznapokba, próbáljuk ki valamelyik divatcég varázslatos sminkjét!

Marc Jacobs- A kék és zöld tusvonal az alsó szemhéjak vonalánál, akár érdekes, feltűnőbb változatban, míg fölül egy visszafogottabb fekete tus vagy ceruza vonal a jellemző a neves márka tavaszi sminktrendjére. A különleges szemmegoldást erős, többször átfestett fekete szempillák koronázzák, míg a körmök a barna és a fekete árnyalataiban pompáznak hasonló színű strasszkövekkel díszítve.

00350h_592x888.jpg

Calvin Klein Kollekció- A Calvin Klein sminkre leginkább a letisztult, természetes megoldások lesznek a jellemzők, azzal a kiegészítéssel, hogy a szemek enyhe barna tónust, míg a száj élénkebb színt kap hangsúlyként. Ami pedig a márka hajtrendjét illeti, a kócos, laza és természetes hatás lesz az abszolút befutó.

00070h_592x888.jpg

Ralph Lauren- A népszerű márka is a természetesség jegyében alkotta meg legújabb sminktrendjét, melyre a leginkább a pasztelles árnyékolás, a rózsaszín pír és matt ajkak lesznek jellemzőek. Ezt egyenes hajjal és asszimetrikus elválasztással egészítették ki a márka szakemberei.

00300h_592x888.jpg

Michael Kors- A divatmárka a tökéletesen hibátlan bőrre helyezte a legfőbb hangsúlyt a legújabb trendje megalkotásakor. A makulátlan arcbőrt egy kis bronzosítóval hangsúlyozta. Mindezt ápolt, kissé hangsúlyozott szemöldökök és zilált, kócos haj kíséri.

00040h_592x888.jpg

Marc by Marc Jacobs- Csillogó, hangsúlyos szemek lesznek a legfontosabb ismertetőjegyei a kollekció tavaszi sminktrendjének, hiszen az arc többi része természetes, natúr marad. A haj pedig természetesen hullámos, vagy szabadon engedve, vagy pedig egy vékony kendővel finoman a nyak kör kötve.

00170h_592x888.jpg

00030h_592x888.jpg

Címkék: , , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!