The Cocktail Party

Mit ne csinálj a Szerelmeddel, avagy így üldözz el minden pasit magad mellől!

Amikor hosszú egyedüllét  után próbálsz új kapcsolatot kialakítani a Nagy Ő-vel néha sok hibát, avagy vicces ballépéseket követhetsz el, amivel akár örökre elűzheted. Lehet ezt a tudást hasznosítani olyan embereknél is, akiktől meg akarsz szabadulni, de a többi esetben próbáld magad távol tartani a következőktől.

Az alábbi egyszerű lépéseket követve nem kell félned, hogy bárki is feleségül akar venni:

1. Szeretlek!
Megismerkedtek egy szórakozóhelyen, kocsmában, múzeumban vagy akárhol. Első látásra szerelem, hiszen ez mindig így van, az elején… Elérkezik a várva várt első randi, minden tökéletes még a számlát is kifizeti. Majd a randi végén a csók után a fülébe súgod: Szeretlek! Többet tuti nem látod!

first


2. Hármas a legjobb barátjával
Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor a pasid bemutat a barátainak. Hát sajnos előfordul, hogy rájövünk, hogy a társaság egyik rossz tagját választottuk, de akkor már sajnos nincs mit tenni, cserére nincs lehetőség. Ne is próbálkozz!

hármas

3. Az apám szeretne megismerni!
A szülői találkozást több okból sem kell erőltetni, adj neki időt, hiszen elég sok kellemetlenségtől mentesülhetsz, ha a két legfontosabb férfit az életedből kellő távolságban tartod.

meet-the-parents-2-620x337

4. Könnyű nőcske
Soha ne add magad könnyen, hiszen a férfiak szeretnek vadászni, ahogyan te is! Ne flörtölj mellette, ne kösd az orrára minden hódításod. Teljesen felesleges.

Easy-A

5. Affektálás és nyávogás
Amivel a legkönnyebben ki lehet borítani a pasikat az a hiszti, ezt bármikor be lehet vetni, ha szeretnél szakítani vagy egy kis időt egyedül tölteni. Minden ok nélkül borulj ki valamin, azt különösen szeretik, amikor egyik pillanatról a másikra váltogatod a kedved.

tantrum

6. Irónia és viccek
Persze azzal nincs semmi gond, ha valaki humoros és szereti, érti a vicceket, de a jóból is megárt a sok, csak módjával!  Legyen mindenre a válaszod: Aha, persze!, majd üsd el egy jó poénnal, tuti nem akar majd többet látni.

funny

7. Értelmetlen veszekedések
Mindenen borulj ki és veszekedj vele, főleg olyan helyen ahol sokan vannak. Emeld fel a hangod, ordibálj és sírj is, ha kell! A nyilvános megalázást nem tudják elviselni.

noo

Na lányok, ezek után a hasznos tanácsok után ki ismer magára? További tippeket, javaslatokat is várunk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!