The Cocktail Party

Hódíts Te is Királynői mosollyal Valentin napon

A Valentin nap a szerelem, a szerelmesek ünnepe már évszázadok óta. Szent Bálint ünnepe előtt a párok óriási lelkesedéssel, és nem kis fejtöréssel állnak neki a tökéletes ajándék megtalálásának imádottjuk számára. Ám ilyenkor nem csak a meglepetések felkutatása és a meghitt, romantikus vacsora megszervezése körül forognak gondolataink, hanem természetesen mindent elkövetünk azért is, hogy ezen a napon legjobb formánkat hozzunk, hogy szerelmünk újra belénk szeressen. Ezzel pedig nincs másképp Szépségkirálynőnk, Rákosi Annamari sem.

couple-love-rain-desktop-wallpaper-hd

A szépség belülről fakad. Ám azért mi, nők pontosan tudjuk, hogy egy igéző tekintet, vagy egy sejtelmes, hófehér mosoly mekkora erővel bír, ha a kiszemelt férfi elbűvöléséről van szó. És mikor vetnénk be legerősebb fegyvereinket, ha nem épp a szerelmesek ünnepén?!

A Királynő szépségtippje a szerelem ünnepére: a bio fogfehérítés
Kozmetikushoz, vagy fodrászhoz mindannyian járunk, mégpedig rendszeresen. Azonban arra már sokkal kevesebben gondolunk, hogy a ragyogó mosoly épp ilyen fontos „kelléke” természetes szépségünk kihangsúlyozásának. Pedig nemcsak, hogy esztétikus, ha fogaink eredeti, természet adta fehérségükkel tündökölnek, hanem még fiatalít is, méghozzá éveket. Egy rendkívüli, modern technológiának köszönhetően pedig már fájdalom nélkül, bio alapanyagok és Led lámpa segítségével hollywoodi mosolyt varázsolhatunk magunknak akár fél óra alatt, vagyis, csupán annyi időt vesz igénybe, mint kedvenc, fiatalító kozmetikai kezelésünk, és még a pénztárcánknak is kedvez. „Számomra elengedhetetlen, hogy mindig ügyeljek a megjelenésemre, hiszen legyen szó egy hazai rendezvényről, eseményről, vagy egy külföldi világversenyről, Szépségkirálynőként nekem kell képviselnem hazámat, ami bizony kötelezettségekkel is jár. Így, ahogyan odafigyelek étkezésemre, és a megfelelő mennyiségű mozgásra, fogaim fehérségére is mindig ügyelek. Kifejezetten kedvelem ezeket az elegáns, francia stílusú kozmetikai fogfehérítő szalonokat, ahol, miközben fogaim villámgyorsan hófehérré változnak, lehetőségem nyílik egy kis relaxálásra, pihenésre is. Ezekben a szalonokban pedig nemcsak én, hanem bárki Királynőnek érezheti magát. A bio fogfehérítés pedig egy tökéletes szépségtipp lehet különleges alkalmakra, mint amilyen például a Valentin nap is, de akár kedvesünket is meglephetjük a szerelem ünnepén ezzel az ötletes ajándékkal”- mesél kedvenc szépségtippjéről Annamari.

szepseg1

A Királynő a Valentin napnak köszönheti szerelmét
A Szépségkirálynő számára a Valentin nap egy különleges ünnep, mivel, ha úgy vesszük, szerelmét épp Bálint napnak köszönheti. Annamari számára egy évvel ezelőtt, nem sokkal Valentin nap előtt ért véget egy hosszú kapcsolat, és nem is sejtette, hogy hamarosan bekopogtat nála az Igazi. Szépségével, természetes kedvességével elbűvölte hazánk egyik neves díjugratóját, aki a gyönyörű lányt a szerelem ünnepén egy óriási, vörös rózsacsokorral lepte meg, amelyben egy apró kártyán az alábbi üzenet állt: „ az év lovasától az év nőjének”. A gyönyörű lány ekkor még csak ábrándozott a Miss World Hungary címről, ám a jóslat hamarosan beigazolódott, hiszen júniusban Annamarit választották az Év Legszebb Nőjének, vagyis a Királynőnek. A szerelmesek számára tehát a Valentin nap egy meghatározó ünnep, hiszen kapcsolatuk attól a naptól kezdett kibontakozni, és azóta is boldogságban élik mindennapjaikat. „ A párom igazi romantikus alkat, hiszen nem csak Valentin nap alkalmából lepett meg rózsákkal, hanem például augusztusban is, amikor Balin voltam a világversenyen, egyik nap a szállodában egy általa küldött, gyönyörű csokor várt, illetve, amikor hazaértem, a reptéren pontosan 100 szál vörös rózsával fogadott. Bár eddig nem voltam nagy rajongója ennek az ünnepnek, ma már nagy izgalommal várom. Azt nem árulom el, hogy milyen ajándékkal lepem meg a kedvesem, azt viszont igen, hogy, mivel nagyon szeretek sütni és főzni, a romantikus vacsorát biztosan én készítem majd el”- avatott be minket a Királynő.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!