The Cocktail Party

A ragyogó, hollywoodi mosoly titka

Kozmetikushoz, vagy fodrászhoz mindannyian járunk, mégpedig rendszeresen. Azonban arra már sokkal kevesebben gondolunk, hogy a ragyogó mosoly épp ilyen fontos „kelléke” természetes szépségünk kihangsúlyozásának. Pedig nemcsak, hogy esztétikus, ha fogaink eredeti, természet adta fehérségükkel tündökölnek, hanem még fiatalít is, méghozzá éveket.

Egy forradalmi eljárás hódító útja

Ez a forradalmi, modern eljárás Amerikából indult hódító útjára, és rövid időn belül akkora népszerűségre tett szert, hogy ma már azt, hogy egy Nyugat-Európai országban valaki beugrik egy biofogfehérítésre éppen olyan hétköznapinak tekintjük, mint azt, hogy két megbeszélés között egy gyors, szépészeti kezelésen vesz részt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy Franciaországban körülbelül 2 év leforgása alatt több mint 500 fogfehérítő szalon létesült. „Óriási sikere annak tudható be, hogy ellenben a korábbi, fogászati rendelőkben alkalmazott eljárással, nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, amelynek alkalmazása hosszú távon olyan negatív következményekkel és mellékhatásokkal járt fogainkra nézve, hogy a szakértők szükségesnek látták betiltását. Pontosan ilyen okokból kifolyólag döntöttek úgy a szakemberek, hogy egy olyan módszert fejlesztenek ki, amely természetes anyagok segítségével, fájdalom, mellékhatás és károsítás nélkül, gyorsan és bárki számára elérhető módon varázsolja ragyogóan fehérré a mindennapok során elfogyasztott ételek és italok által megszínezett fogakat”- árulta el Dr. Marton Erzsébet a Smiling Planet Fogfehérítő szalonok szakértője.

unnamed 

Természetes eredetű alapanyagok segítségével a ragyogó mosolyért

Fogaink elszíneződésének számos oka lehet, többek között az ételekben és italokban megtalálható természetes színező anyagok, a dohányzás, vagy éppen a gyermekkorban szedett antibiotikumok is mind-mind megváltoztathatják az idő folyamán fogaink természetes színét. „Míg a nyugati országokban az emberek jobban odafigyelnek foguk egészségére, fehérségére, addig hazánkban sajnálatos módon sokkal kevesebben látogatják rendszeresen a fogorvost, a kozmetikai fogfehérítésről pedig szintén nem sokan és sokat tudnak. Ezt jelzi az is, hogy a 0-40 közötti intervallumon mozgó, fogfehérséget mutató skálán mérve a hazai átlag bizony az utolsó harmadban helyezkedik el. Pedig ma már egy rendkívüli, modern, már hazánkban is elérhető eljárásnak köszönhetően fájdalom nélkül, bio alapanyagok és Led lámpa segítségével hollywoodi mosolyt varázsolhatunk magunknak akár fél óra alatt”- tudhatjuk meg Dr. Marton Erzsébettől a Smiling PlanetFogfehérítő Szalonok képviselőjétől. Essen a választás akár a hagyományos kozmetikai fogfehérítésre, vagy annak bio változatára, természetes eredetű alapanyagok segítségével elegáns környezetben percek alatt érhető el a vágyott, ragyogó mosoly. A „sima” fogfehérítő eljárás hatóanyaga a nátrium-perborát, míg a bio változaté a nátrium-bikarbonát, mellettük pedig olyan alapanyagok találhatóak még a fehérítő gélben, mint a menta, a kamilla, vagy az aloe vera. Míg a korábbi eljárások roncsolták a fogínyt és a fogzománcot, valamint fogérzékenységgel jártak, addig ez a forradalmi módszer minden káros hatás és fájdalom nélkül, egy Led lámpa segítségével éri el a kívánt eredményt. A hideg Led fény hatására oxigén szabadul fel, amely a fogzománc mikrobarázdáiba behatolva fejti ki fogfehérítő hatását. A közhiedelemmel ellentétben tehát nem a fogzománcfelszín maratásáról van szó, hanem egy oxidációs folyamatról”- állítja Dr.Marton Erzsébet a Smiling Planet Szalonok szakértője

 „ A kozmetikai fogfehérítés segítségével valóban bárki ragyogó mosolyt varázsolhat magának pillanatok alatt, azonban azt senki ne felejtse, hogy az eljárás nem mentesít a rendszeres fogorvosi látogatás, és ellátás, valamint a mindennapos, alapvető szájhigiéniai eljárások alól, többek között a kozmetikai fehérítés előtti professzionális fogkőleszedés szükségességétől. ”- hívja fel a figyelmet a szakember a fogápolás fontosságára.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!