The Cocktail Party

Hófehér mosoly fájdalom és mellékhatások nélkül

A hófehér, gyönyörű mosolyunk az első benyomás kialakításában játssza a legfőbb szerepet. Ma már a legtöbb társadalomban elvárás az egészséges, hófehér mosoly, hiszen amellett, hogy esztétikus, és azonnali szimpátiát szül, még fiatalítja is viselőjét. Azonban sokáig a ragyogóan fehér fogsor elérése kifejezetten fájdalmas volt, sőt számos mellékhatással is járt a kezelés, így a szakemberek egy kíméletes eljárás kifejlesztése mellett döntöttek, amely nem, hogy károsítja a fogakat, hanem még erősíti is azokat. Így ma már egy rendkívüli, modern fehérítési módszernek köszönhetően fájdalom nélkül, bio alapanyagok és Led lámpa segítségével hollywoodi mosolyt varázsolhatunk magunknak akár fél óra alatt.

 szép mosoly

Forradalmi változás a fogfehérítés terén

A korábban létező fogászati fogfehérítési eljárás magas koncentrációban tartalmazott hidrogén, illetve karbamid peroxidot. Ezeket a kezeléseket évtizedekig alkalmazták világszerte fogorvosi rendelőkben, ám meglehetősen sok mellékhatással rendelkeztek, maradandóan roncsolták a fogínyt és a fogzománcot, mivel a fogszerkezet belsejébe jutva fejtették ki hatásukat, valamint jelentős fájdalommal is jártak. Pontosan ezért döntöttek a szakemberek ennek a korszerűtlen és káros eljárásnak a betiltása mellett, valamint fejlesztettek ki a világhírű, amerikai Breaming White-nál egy olyan módszert, amely természetes anyagok segítségével, fájdalom, mellékhatás és károsítás nélkül, gyorsan és bárki számára elérhető módon varázsolja ragyogóan fehérré az elszíneződött fogakat – árulja el Kézér Zsuzsanna a Smiling Planet Fogfehérítő Szalonok szakértője.

 

A fogfehérítés új generációja: hófehér mosoly fájdalom és mellékhatás nélkül

Ez a forradalmi eljárás rövid időn belül óriási népszerűségre tett szert, hiszen az új, fogínybarát összetevőket tartalmazó anyagot nemcsak fogorvosok, hanem külön erre a célra létesült fogfehérítő szalonok is használhatják, így a kezelés elérhető bárki számára, hiszen bejelentkezés nélkül, akár már fél óra alatt 10-12 árnyalattal fehérebb mosolyt kaphatunk kedvező áron. Essen a választás akár a hagyományos kozmetikai fogfehérítésre, vagy annak bio változatára, természetes eredetű alapanyagok segítségével elegáns környezetben egy kényelmes, francia stílusú fotelben, halk zeneszó mellett érhető el a vágyott, ragyogó fogfehérség – meséli Kézér Zsuzsanna a Smiling Planet Fogfehérítő Szalonok szakértője.

A „sima” fogfehérítő eljárás hatóanyaga a nátrium-perborát, míg a bio változaté a nátrium-bikarbonát, mellettük pedig olyan jótékony alapanyagok találhatóak még a fehérítő gélben, mint a menta, a kamilla, vagy az aloe vera. Így tehát nem kell rettegnünk, hiszen az eljárás abszolút fájdalom- és mellékhatás mentes, mivel a fehérítés során a hideg Led fény hatására felszabaduló oxigén a fogzománc felszínén fejti ki hatását, vagyis a közhiedelemmel ellentétben tehát nem a fogzománcfelszín maratásáról van szó, hanem egy oxidációs folyamatról, mely fájdalommentes – emeli ki Kézér Zsuzsanna a Smiling Planet Fogfehérítő Szalonok szakértője. A fogak és a fogíny később sem válik érzékennyé köszönhetően a természetes összetevőkből álló fehérítő anyagnak, a kozmetikai fogfehérítő szalonok atmoszférája pedig inkább hasonlít egy kellemes, kozmetikai vagy relaxációs központéra, mintsem egy barátságtalan fogászatra.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!