The Cocktail Party

Judy kirobbanó formájának titka

Judy mára az egészséges életmód elkötelezett híve lett, ám ez nem mindig volt így. Most elárulja nekünk életmódváltásának és kirobbanó formájának titkát, illetve azt, hogy családját hogyan tartja mindig ragyogó egészségben.

 unnamed

Judy számára az anyaság egy életmódváltást is hozott

„Nagyon fontos számomra az egészséges életmód, mely alatt én a mindennapos mozgást, valamint a vitaminokban és tápanyagokban gazdag táplálkozást értem. A fogyókúrához, egészséges életvitelhez való viszonyom jelentősen megváltozott az utóbbi időben, különösen mióta édesanya vagyok. Míg korábban rengeteg diétát kipróbáltam, melyek segítségével ugyan látványos eredményeket értem el, ám ezek legtöbb esetben csak a koplalásról szóltak, nem biztosították a szervezetem számára létfontosságú tápanyagokat, és a leadott kilók is szépen lassan visszarakódtak, sőt, gyakran még több is, mint amennyitől megszabadultam. Régebben úgy gondoltam, hogy elegendő csupán az étkezésre odafigyelnem, arra, hogy mit, mikor és hogyan viszek be a szervezetembe, ám nemrégiben rádöbbentem, hogy a rendszeres mozgás beiktatása is elengedhetetlenül szükséges a fitt, egészséges élethez és a jó közérzet biztosításához. Most, hogy a kislányom már bölcsödébe jár, több idő marad magamra is, így hetente minimum háromszor a bölcsi után az edzőterem felé veszem az irányt. Ez a reggeli 2-3 óra mozgás, és az egészséges, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag táplálkozás nagyon látványos eredményeket hozott, jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Családanyaként nagyon megválogatom, hogy mit teszek a szeretteim asztalára. Amennyire tehetem, kerülöm a cukrot, a fehér lisztet teljes kiőrlésűre cserélem, valamint bio élelmiszereket vásárolok, és olyan termékeket, például gyümölcsleveket, amelyek 100%-ig természetes összetevőket tartalmaznak, valamint magas vitaminkoncentrációval bírnak”- árulta el Judy.

 

Vitaminokban gazdag bio gyümölcslevekkel óvja saját és családja egészségét/ Így óvja az énekesnő saját és családja egészségét

„Én az az ember vagyok, aki alapvetően nagyon keveset iszik, és elsősorban nem azért, mert elfelejtem, hanem mert általában a folyadékot magát nem kívánom. Ez számomra mindig is nagy problémát jelentett, sokszor csak a nap végén vettem észre, hogy milyen keveset ittam aznap. Ám amióta megtaláltam ezeket a különleges vegyes gyümölcsleveket, azóta ez a gondom teljes mértékben elszállt, hiszen a levek annyira változatosak, hogy egyszerűen nem tudom megunni őket, ezen kívül a diétámat is tökéletesen kiegészítik, például a „bio céklalé”, vagy a „bio zöldbúzafű-koktél”, melyek azon kívül, hogy pótolják szervezetem vitamintartalmát, az utóbbi például több mint 90 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, az anyagcserét is felgyorsítják, jobbá teszik közérzetem, valamint energikusabbá is válok általuk. Továbbá már csak az ízük miatt is nagyon szeretem ezeket a leveket, mivel a péksüteményekről és édességekről szinte teljes mértékben lemondtam, így ezekkel a finom gyümölcslevekkel, például a „bio aszaltszilva-itallal”, vagy a „bio feketeáfonya nektárral” pótolom az édesség utáni vágyamat. Azonban amióta feleség és anya vagyok, nem csak magamról kell gondoskodnom, nagyon fontosnak tartom, hogy a kislányom kizárólag olyan bio ételeket és italokat fogyasszon, amelyek biztosítják szervezete számára a szükséges tápanyagokat, vitaminokat. Pontosan ezért gyakran adok neki is ezekből a levekből, illetve létezik egy kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett „bio kinderglück” ital, amely egy olyan vassal gazdagított vegyes gyümölcslé, ami fedezi a számára szükséges napi vitaminbevitelt”- mesélni az énekesnő.

„Az egészséges táplálkozás és rendszeres mozgás tehát egyre fontosabb szerepet tölt be életemben, ám ami számomra a legfontosabb, az a lelki egyensúly, melyet a férjem és a kislányom biztosít nekem nap mint nap”- árulta el Judy.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!