The Cocktail Party

Az első hivatalos poszterek! – Szürke ötven árnyalata

Megérkeztek az első hivatalos poszterképek a most készülő Szürke ötven árnyalata filmhez! A képeken Jamie Dornan-t láthatjuk, aki a vásznakon is Mr. Grey-t fogja alakítja majd. Az érdekesség, hogy bár hiába jelentek már meg profi képek a két főszereplőről a közönség még mindig szkeptikus a casting eredményeivel szemben és nehezen tudják elképzelni közöttük a könyvben leírt… Tovább »

A világ legfurcsább fóbiái

Szinte mindannyian rendelkezünk valamilyen fóbiával, ha őszintén magunkba nézünk akkor könnyen rájöhetünk, hogy mi az, ami félelemmel, esetleg undorral tölt el minket. Gondolom mindenki hallott már a pókfóbiáról, vagy éppen érzett már tériszonyt, ám ez az irtózás néhányunknál egészen extrém formákat is ölthet. Vegyük most sorra a világ legfurcsább, legérdekesebb fóbiáit! Elkerülni a tükröket, mindenáron… Tovább »

Mit mond rólad a kedvenc karácsonyi filmed?

Nincs karácsony az olyan igaz klasszikusok, mint Az élet csodaszép, vagy az olyan modern örökzöldek nélkül, mint a Télapu. Ezek a filmek azonban nem csak egyszerű szórakozást nyújtanak, kedvenceid személyiségedről is sokat elárulnak! Nálam a karácsony rendszerint szoros hozzátartozója a nagy bögre forralt bor, mézeskalács és persze azok a bizonyos szirupos ünnepi filmek, amik felteszik… Tovább »

Az ikonikus csodadadus igaz története

Határozottságával, kedvességével ikonikus dadussá vált.  Gyerekek milliói álmodoztak róla és felnőttek ezreit ejtett rabul. Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy nem én vagyok az egyetlen, akiben Mary Poppins most is, több mint 50 évvel a könyv megszületése után még mindig kedves emlékeket idéz. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a Disney ezúttal úgy határozott, mozivászonra viszi a történetet,… Tovább »

A 7 leghangulatosabb karácsonyi vásár a világon

Bár egy kicsit még korai az ünnepi girland készítése és a nagyüzemi mézeskalács sütés, a karácsonyi vásárok lassan megnyitják kapuikat! A fényárban úszó színek, ízek és hangok kavalkádjának látogatása pedig kötelező mindazok számára, akik  szeretnének már most ünnepi hangulatba kerülni! A hangulatos Koppenhága Koppenhága legszebb karácsonyi vására a Tivoli Gardensben november 15-én nyitotta meg kapuit…. Tovább »

Ördögi kezdet után pokoli folytatás: A bosszú Pradát visel kritika

Tíz év telt el, mióta Andy faképnél hagyta a nagy hatalmú főszerkesztőasszonyt Miranda Priestly-t a párizsi couture show kellős közepén. Lauren Weisbergernek a divat világ elé görbe tükröt tartó könyve hosszú várakozás után most végre folytatódik. Az első  száz oldal után azonban enyhe csalódás lesz úrrá az ember lányán, az ördögien jó első részt ugyanis egy pokoli… Tovább »

Lady Gaga megvált ruháitól és fűvel borította be magát!

Hivatalosan még csak holnap jelenik meg a 27 éves énekesnő legújabb dala, a “Do What U Want” , a megdöbbentő borítóképet viszont már ma láthatjuk! Lady Gaga ismét megszabadult minden ruhájától, testét pedig mohával és zöld fűvel borította be. A provokatív figyelemfelkeltés ugyan nem áll messze tőle, de most a sokkoló kiegészítőket eldobta és inkább a természetből merített… Tovább »

A legjobban várt őszi filmek 2013-ban

Izgalmas ősz vár a mozirajongókra! Jönnek a régóta várt folytatások, és a díjnyertes reménységek, emellett pedig végre láthatjuk azt a filmet is, ami május óta tartja lázban a világot. Íme 7 film, amit idén ősszel vétek lenne kihagyni! Éhezők viadala: Futótűz Jennifer Lawrence ismét visszatér Katniss szerepébe az Éhezők viadala franchise második részében, mely a… Tovább »

A 2013-as TIFF legdögösebb sztárjai

A Torontói Nemzetközi Filmfesztivál vezető az egész világon, amit minden év szeptemberében rendeznek meg, több mint 60 országból 300 film képviselteti magát. A szervezők mindent megtesznek, hogy minőségi legyen az az alkalom, vörös szőnyeg, sztárok, reflektorfény és kifogástalan vetítőterem, minden adott egy tökéletes filmfesztiválhoz. Na de lássuk a szívtiprókat, nektek ki a kedvencetek? A Hemsworth… Tovább »

Híres hotelek, amiket a filmekből már jól ismerhetünk

Ezúttal híres filmek, ugyancsak híres hoteljeit kutattuk fel érdekességképpen. Találhattok köztük rémisztő, elhagyatott moteleket és káprázatos luxus szállodákat. Ti melyikbe látogatnátok el szívesen? Mountain Lake Hotel, Dirty DancingBizony szomorú tény, de már 26 éves ez a film is. Jól elszaladt az idő, de a hotel a mai napig várja az érdeklődőket. Sok féle elfoglaltság közül… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!